Bemutatkozás

Hosszú évek óta szerettem volna egy olyan birtokot, ahol a családommal együtt szép napokat tölthetünk el úgy, hogy az együtt töltött idő ne csak kellemes de, hasznos is legyen.

Borértő és borszerető emberként biztos voltam benne, hogy ezt a helyet a Pincefalu környékén kell megtalálnom. 2003-ban hosszú keresés után beleszerettem egy olyan területbe, ahol a természetes adottságok miatt szinte minden kikapcsolódási formára van lehetőség. Csendben gyönyörködhetsz az esztergomi Bazilika  vagy az Öregkő  látványában, vagy éppen beszélgethetsz az itt bortkóstoló társasággal, vagy bármilyen hangerővel mulathatsz a pincében.

A 2 hektáros birtok létrehozásához 20 különböző helyrajzi számú területet kellett megvásárolnom, ami sokszor nem volt egyszerű feladat. A sok álmodozás, ötletelés, számolgatás után a konkrét tervek 2007-ben születtek meg. Még ebben az éven nagy reményekkel bele is vágtunk az építkezésbe.

A Pince a mai formájában 2014-ben készült el.

Télen vagy rossz idő esetén az épületben 50-60 fő, nyáron szép idő esetén a borudvaron akár 300 - 400 fő érezheti nagyon jól magát nálunk.

Célunk, hogy a kicsit háttérbe szorult  Neszmélyi Borvidék borait és a Nyergesújfalun készült borok minőségét hirdessük minél szélesebb körben.

Jöjj tisztességgel, fogadlak barátsággal:

Németh András